Makaleler » Yeni Modeller » 2022 Yeni Motosiklet Modelleri

2022 Yeni Motosiklet Modelleri

2022 Motosiklet Modelleri 
2021 yılını geride bıraktığımız şu günlerde insanlar yepyeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyorlar. Bu noktada, 2022 yılında motosiklet dünyasında da farklı gelişmelerin olması bekleniyor. Birçok kişi; 2022 yılının motosiklet modelleri hakkında bilgi almak istiyor.

 
Honda CB1100X 2022 Neler Vaat Ediyor? 
Yılın merakla beklenen motosiklet modellerinden birisi de Honda CB1100X olacak. Her şeyden önce, düşük fiyatı ve rahatlıkla temin edilebilir yedek parçası ile öne çıkan bir model olduğunu söylemeliyiz. Bunun yanı sıra, diğer motosiklet modellerine kıyasla yakıt tüketimi son derece azdır. Bu araç sayesinde siz de uzun yollarda ve zorlu arazi şartlarında çok daha sorunsuz bir şekilde seyahat etme şansı yakalayacaksınız. 
Bu aracın motor özelliklerine siz de hayran kalacaksınız. 1084cc motor hacmi; 100 Hp ve 105,08 Nm güç üretmesiyle öne çıkıyor. Çok güçlü bir konfigürasyona sahip oluşuyla öne çıkan bir modeldir. Diğer teknik özellikleri henüz açıklanmasa da tıpkı motor hacmi gibi o özelliklerinin de en üst seviyede olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, henüz satışa çıkmamasından mütevellit satış fiyatı hakkında bilgi vermek de mümkün değildir. 


BMW S100RR Nasıl Bir Araç? 
Alman firması olarak bilinen BMW; kalitesiyle diğer motosiklet modellerine kıyasla bir adım öne çıkıyor. 2008 yılından bu yana motor hacmi başta olmak üzere tüm teknik özelliklerde sınırları kendisi belirleyen BMW; bu modelinde de en iyisini ortaya koyuyor. Her şeyden önce, metalik mineral grisi tasarımı ile gören herkesi kendisine hayran bırakıyor. İsteğe bağlı donanım içeriği ile kullanıcıların araçlarını özelleştirmesine imkan tanıyor. 999cc motor hacmi ile performans ve güç anlamında herhangi bir sorun yaşatma ihtimali bulunmuyor. Son olarak, 340 km/h üzerinde maksimum hız vaat ettiğini söylemek gerekir. 

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
yukarı


DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;

 

Lütfen Parça Ürün Sorularınız İçin Mesai Saatlerinde Whatsapp Hattımızdan Yazmanızı Rica Ederiz.

 

Sitemizde Sadece Kargo Bedava ikonu Olan Ürünler ve 750.tl üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsizdir.

 

Kargo Ücretleri Artması Sebebi ile 1 - 5 Desi Arası Küçük Paket Kargo Ücretleri 80 TL'den Başlayan Fiyatlarla Ücretlendirilmektedir.

Alışveriş Sepetim