Makaleler » Yeni Modeller » 2022 Yılında Hangi Motosiklet Modelleri Öne Çıkacak?

2022 Yılında Hangi Motosiklet Modelleri Öne Çıkacak?

2022 Yılında Hangi Motosiklet Modelleri Öne Çıkacak? 
Yeni bir yıla adım attığımız şu günlerde motosiklet kullanıcılarını da birçok sürpriz bekliyor. Takdir edersiniz ki, dünyaca ünlü motosiklet markaları; 2022 yılında farklı ve gelişmiş modelleri tüketicilerle buluşturacak. Gelin, 2022 yılında popüler olması beklenen motosiklet modellerine yakından bakalım! 


Yamaha R7’nin Özellikleri Nelerdir? 
En iyi motosiklet markası denildiği zaman birçok kişinin aklına doğal olarak Yamaha geliyor. Yamaha; 2022 yılında herkesi şaşırtacak birtakım sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Her şeyden önce, Yamaha R6 modelinin üretiminin durdurulduğunu söylemeliyiz. Ancak, Yamaha; R6 yerine R7’nin üretileceğini ifade etti. 
Yamaha R7; 2022 yılının çok konuşulan motosiklet modellerinden birisi olacak. Beklentileri karşıladığını söylemek zor! Tasarım özellikleriyle Yamaha ailesine ait olduğunu belli etse de markanın güçlü üretimlerinin yanında zayıf kaldığını da eklemek gerekir. Biraz da Yamaha R7’nin teknik özelliklerinden bahsedelim! Her şeyden önce, 689cc motor hacmine sahiptir. Bunun yanı sıra, iki silindir, sıvı soğutmalı, Euro5 normlarına uygun olarak tasarlanmış, dört zamanlı, dört subap motor özellikleriyle de öne çıkması söz konusudur. Yakıt enjeksiyon sistemiyle çalışır. Sıralı, altı vites şanzımanı ile de dikkat çeker. Yamaha R7’nin fiyatı henüz bilinmiyor.


Suzuki GSX-S 950 Nasıl Bir Araçtır? 
Takdir edersiniz ki, en iyi Japon motosiklet üreticilerinin başında Suzuki geliyor. Birçok kişi; Suzuki’nin 2022 yılında hangi modellerle tüketicilerinin karşısına çıkacağını merak ediyordu. Bu noktada, deneyimli markanın GSX-S 950 modeli ile kendisine yakışanı bir kez daha yaptığını söylemek mümkündür. Bu modelin tek dezavantajı kısılmış beygir gücü olacaktır. Modelin bilhassa Avrupa pazarında A2 ehliyetine uydurulmasından dolayı böyle bir kararın alındığı söyleniyor. Buna ek olarak, GSX-S 950; naked tasarımı ile de beğeni topluyor. 

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
yukarı


DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;

 

Lütfen Parça Ürün Sorularınız İçin Mesai Saatlerinde Whatsapp Hattımızdan Yazmanızı Rica Ederiz.

 

Sitemizde Sadece Kargo Bedava ikonu Olan Ürünler ve 750.tl üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsizdir.

 

Kargo Ücretleri Artması Sebebi ile 1 - 5 Desi Arası Küçük Paket Kargo Ücretleri 80 TL'den Başlayan Fiyatlarla Ücretlendirilmektedir.

Alışveriş Sepetim